Laurens Eckhart | Group M & Georgia Jones | Wavemaker

Van awareness tot (gegarandeerde) performance: Data driven en schaalbare influencer marketing

Budgetten schuiven van digital naar influencer marketing en de prognose is dat in 2020 wereldwijd 10 miljard dollar zal omgaan in deze markt. In deze sessie kijken we naar wat er nodig is om deze snel groeiende markt bij te benen op het gebied van techniek, data en schaalbaarheid. De tijd dat je een simpele campagne inboekt waarbij je niet zeker weet wat eruit gaat komen is voorbij. Middels voorbeelden, tips and tricks, do’s and don’ts en een mooie case laten Wavemaker en GroupM zien hoe je influencer marketing toepast op schaal en hoe je daarbij het juiste buying model kiest. Na deze sessie ben jij up-to-date betreffende hoe jij het beste influencer marketing kan inkopen, krijg je alle watchouts mee waar een merk zich bewust van moet zijn, ben je geïnspireerd door onze case en heb je kennis van de technologie die een rol speelt bij schaalbare influencer marketing.

Biografie Laurens Eckhart

Laurens is verantwoordelijk voor schaalbare influencer marketing bij GroupM,  waaronder de bedrijven: Wavemaker, Mindshare, MediaCom, Greenhouse, vallen. Zijn afdeling is, als global hub, verantwoordelijk voor de campagnes van de diverse bedrijven voor West-Europa. In zijn vorige functie, als Head of Influencer Marketing, heeft hij verschillende influencer campagnes gedaan voor merken als: Abercrombi & Fitch, Bourjois, Daniel Wellington, FOX, Bol.com en Transavia.

Biografie Georgia Jones

Georgia is verantwoordelijk voor het Influencer Marketing team van Wavemaker. Het team van influencer specialisten houdt zich dagelijks bezig met uiteenlopende campagnes voor nationale en internationale klanten zoals IKEA, Scotch & Soda, Beiersdorf & Mondelez. De campagnes strekken van ambassadeursprogramma’s tot creatieve activaties of video-series. Georgia heeft een achtergrond in PR, en neemt deze denkwijze mee in het ontwikkelen van de Influencer propositie van Wavemaker en strategieën voor klanten.

Ga terug naar het sprekersoverzicht of naar het programma.

Houd me op de hoogte