Roy Beszelsen – Royalistiq Media & Laura Veenema – RTL MCN

Onze sessie: Brand Safe influencer marketing bij RTL MCN

Brand safety en accountability van influencers is een veelbesproken thema, zo ook bij RTL MCN, onze creators en onze klanten. Influencers worden steeds vaker in één adem genoemd met bots, fraude en nepvolgers. Vertrouwen en transparantie is waar het op het moment aan schort. Kwaliteit van het contact tussen onze influencers en hun fans staat centraal. Kwaliteit boven kwantiteit en van views naar fans staat dan ook niet voor niets centraal bij RTL MCN.

De sterren van nu vind je op YouTube. RTL MCN is het multi channel network van RTL en dé plek voor video-creators en nieuw talent om zichzelf verder te ontwikkelen. We verzamelen en creëren de beste entertaining content voor 18- tot 35-jarigen en helpen invloedrijke videomakers en online sterren bij hun ontwikkeling en bij het uitbreiden of opbouwen van hun social video-business. Roy (beter bekend als Royalistiq) en Ronen vertellen je hoe je op een geloofwaardige manier met deze creators kunt samenwerken om jouw merk onder de aandacht te brengen. Aan de hand van enkele cases vertellen ze je de do’s & don’ts, tips & tricks voor influencer marketing en ze tonen een aantal handige tools waarmee je de accountability van influencers snel kunt checken!

Biografie

Royalistiq (Roy Beszelsen, 3 december 1997) is een van de grootste gaming YouTube-sterren van dit moment. Hij maakte faam met zijn gameformat, waarin hij onder andere de populaire game ‘Fortnite’ speelt en dit op video registreert. In nog geen twee jaar tijd heeft hij zijn community weten op te bouwen naar bijna een half miljoen abonnees op YouTube.

Laura Veenema is als Head of Content bij RTL MCN.

Ga terug naar het sprekersoverzicht.

 

Houd me op de hoogte