Naast het Influencer Marketing Event bieden wij in samenwerking met Influentials ook een Influencer Marketing workshop aan. Niet geïnteresseerd in de workshop, maar wel in het event? Bekijk dan hier het programma voor Influencer Marketing Event op 11 september 2018 in deFabrique in Utrecht.

Influencer Marketing Workshop

Ben jij klaar om online meer zichtbaarheid te creëren voor je merk en wil jij skills ontwikkelen die andere merken in jouw branche niet hebben?

Tijdens de Influencer Marketing workshop, die samen georganiseerd wordt met Influentials, leren wij je hoe jij een expert wordt op het gebied van influencer marketing. Het gaat tegenwoordig niet meer om wie het mooiste product op de markt zet. Het gaat erom dat jij nieuwe consumenten weet te overtuigen en een relatie weet op te bouwen zodat ze je gaan vertrouwen. Maar hoe dan? Dit doe je natuurlijk niet door zelf je boodschap overal te verspreiden, maar door de hulp van influencers.

Influencer marketing wordt al jaren ingezet door grote merken en agencies die een community willen bouwen. Door middel van influencer marketing bereiken ze een bepaalde niche en staan ze direct in contact met de doelgroep. Wist je dat 92% van de consumenten eerder een influencer vertrouwt dan een advertentie?

Influencer Marketing workshop

Quick Info

Datum:
Dinsdag 18 september 2018
Investering:
€ 275,-
Locatie:
Influentials
CIC Rotterdam 4e verdieping
Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam

Aanmelden
Voor ons was het erg leerzaam om meer over influencer marketing te horen omdat het voor ons ook nog redelijk nieuw is allemaal en zeker om dit in te zetten als bedrijf. We vonden het interessant om te zien waar je als bedrijf op moet letten en wat er eigenlijk allemaal mogelijk is.

Textielmuseum

Het wordt tijd dat je aan de slag gaat met influencer marketing!

Tijdens deze intensieve morgen word jij opgeleid als influencer marketing expert. In een intieme setting van maximaal 20 personen krijg je eerst een masterclass om vervolgens zelf aan de slag te gaan onder begeleiding van een Influentials mentor tijdens de workshop.

Wij vergroten je vaardigheden en kennis over influencer marketing. Je gaat naar huis met een volledige influencer campagne die je meteen kan uitrollen.

Creëer je eigen campagne!

We zijn ervan overtuigd dat je na deze workshop genoeg bent geïnspireerd over wat influencer marketing is en wat je wel en niet moet doen. We willen je niet met lege handen naar huis laten gaan.

Daarom ga jij onder begeleiding van een influentials mentor een campagne creëren. Samen stellen we een doel, brengen we de doelgroep in kaart, kiezen we de juiste kanalen en bedenken ideeën. Tickets bestellen voor deze inspirerende workshop doe je hier.

Speciaal ontwikkeld voor:


 • Bedrijven met online groei ambitie;
 • Marketeers en social media geeks;
 • Merken die meer uit campagnes willen halen;
 • Iedereen die aan de slag wil met Influencer Marketing.

Leer in slechts 3 uur alle ins en outs!

 • Wat is influencer marketing?
 • Waarom is influencer marketing zo populair?
 • 10 stappen voor een succesvolle campagne?
 • Ook jij bent een influencer?
 • De opkomst van micro influencers?
 • Workshop: Ga aan de slag met je eigen campagne?

Aanmelden

Programma

 • 09:00 – 09:30 Ontvangst

 • 09:30 – 10:30 Masterclass

 • 10:30 – 10:45 Pauze

 • 10:45 – 12:00 Workshop

Locatie

Aanmelden kan bij de receptie. Het gebouw ligt naast het centraal station Rotterdam. Parkeren kan beneden in het gebouw. Ingang van de parkeergarage is bij de Conradstraat.

 

Partner

Influentials
Houd me op de hoogte